Головна Новини Суспільство Війна з Росією Настав час підписувати "мирну угоду": з яким проханням росіяни звернулися до ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Настав час підписувати "мирну угоду": з яким проханням росіяни звернулися до ЗСУ

За інформацією WP, росіяни в Суджі дякують ЗСУ за гарне ставлення і просять "миру"

19 серпня 2024, 14:15 comments4394
Поділіться публікацією:

У російському місті Суджа Курської області, яке контролюється українською армією, росіяни, що застрягли, задаються питанням, що робити далі. Вони дякують бійцям ЗСУ за гарне ставлення та просять "мирну угоду". Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post.

Настав час підписувати "мирну угоду": з яким проханням росіяни звернулися до ЗСУ

Бої у Курській області. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що репортери видання побували на захопленій території та не побачили жодних доказів того, що українські військові грабували чи нападали на мирне населення.

"Те, як українські війська діють на цій території і, мабуть, поводяться з людьми, які там живуть, підкріплює офіційні заяви про те, що Україна розглядає мету свого наступу не як завоювання з метою довгострокової анексії, а скоріше як тактику ведення переговорів… Для сил на місцях та для багатьох по всій Україні це вторгнення розглядається як життєво важлива тактика, що дозволяє не дати Путіну спробувати заморозити війну на шкоду Україні", — йдеться у статті.

Опитані в Суджі росіяни заявили, що з ними поводилися добре і що вони не знають жодного вбитого жителя, але вони, як і раніше, хочуть повернути своє місто під контроль Росії. Незважаючи на війну, що вирує прямо біля кордону з Україною, вони навіть не припускали, що вона дійде до них.

"Ми навіть не думали про це", — заявила одна із росіянок.

Інша сказала, щоб Володимир Путін домовився з Володимиром Зеленським, тому що всі вони хочуть повернутися додому, і "щоб усе вирішилося в хорошому сенсі".

"Ми хочемо миру та злагоди. Ми не хочемо нічого іншого; нам більше нічого не потрібно. Будь ласка, допоможіть нам", — висловилася ще одна росіянка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як по РФ вдарить Курська операція: прогноз Defense Express.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини