Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наслідки удару по "Охматдиту": завершили аварійно-рятувальні роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

Наслідки удару по "Охматдиту": завершили аварійно-рятувальні роботи

Внаслідок атаки загинуло 2 людини, за медичною допомогою звернулося 32 поранених

9 липня 2024, 12:04
Поділіться публікацією:

У Києві завершилися рятувальні роботи у дитячій лікарні "Охматдит" після ракетної атаки. Рятувальники та медики працювали цілодобово, щоб допомогти пораненим та прибрати руйнування. Про це повідомив Ігор Клименко, міністр внутрішніх справ України.

Наслідки удару по "Охматдиту": завершили аварійно-рятувальні роботи

На території "Охматдиту" у Києві завершили аварійно-рятувальні роботи

За даними ДСНС, в результаті російського ракетного удару по медичній установі загинули двоє людей, за медичною допомогою звернулися 32 поранених. Зокрема, з травмами госпіталізовано вісім дітей. Персонал лікарні та служби екстреного реагування швидко зреагували на ситуацію, забезпечивши евакуацію постраждалих і розпочавши негайне лікування.

“Доба безперервної та самовідданої роботи. Дякую кожному, хто допомагав, рятував, підтримував. Неймовірна сила єдності українців”, — написав Ігор Клименко.

Крім того, відомо, що станом на 11.30 ранку в Києві в результаті російських ударів 8 липня загинуло 29 осіб, серед яких 4 дитини, і 117 людей постраждали, з них — 10 дітей.

Наслідки удару по ”Охматдиту”: завершили аварійно-рятувальні роботи - фото 2
Наслідки удару по ”Охматдиту”: завершили аварійно-рятувальні роботи - фото 3
Наслідки удару по ”Охматдиту”: завершили аварійно-рятувальні роботи - фото 4

Раніше "Коментарі" писали, що 8 липня росіяни ракетою Х-101 потрапили до дитячої лікарні "Охматдит". Як повідомили у прес-службі лікарні, медичний заклад зазнав дуже серйозних руйнувань і потребує величезних коштів на відновлення. Саме тому у лікарні будуть вдячні за будь-які пожертвування на відновлення лікарні.

Допомогти лікарні можна перерахувати кошти на рахунок "Охматдиту". Це можна зробити за цим посиланням.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Спікер Кремля Дмитро Пєсков відреагував на російський ракетний удар по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Представник Путіна відповів на численні відео та аналіз військових експертів, які доводять, що саме російська ракета потрапила у цивільну інфраструктуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини