Наслідки нічного обстрілу центру Харкова (ФОТО)

Від російського обстрілу знову постраждала історична частина міста

Мер міста повідомив, прикро, що лише кілька років тому будівля була капітально відреставрована. Також снарядами пошкоджено школу, яка також розміщена в центральній частині міста. Про жертв та постраждалих ДСНС не повідомляє.

Найбільше від нічних обстрілів ворога постраждали Основ'янський та Київський райони у центральній частині міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" - американські аналітики Інституту вивчення війни (ISW) в оновленому звіті звернули увагу, що саме РФ несе відповідальність за кінетичні атаки на захоплену Запорізьку АЕС та навколо неї, хоча намагається звинуватити Україну. Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні також наголосив на ситуації навколо ЗАЕС (зупинилася вперше в історії, але була запущена, росіяни не припиняють провокації). Експерти проаналізували ситуацію та можливий подальший розвиток подій спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – виробник Bayraktar дав ясну відповідь, чи продаватиме свої безпілотники РФ, якщо Москва запропонує дуже великі гроші та оформить великі замовлення.

Раніше "Коментарі" писали – російська пропагандистська машина не перестає видавати брехливі фейки, виправдовуючи путінську криваву війну в Україні. Як змінилася російська пропаганда за півріччя відкритого вторгнення? Як із нею борються в Україні та світі? Що ще слід робити у цьому напрямку? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.