Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наскільки реальною є зараз можливість переговорів з РФ – чи примушуватимуть до них Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Наскільки реальною є зараз можливість переговорів з РФ – чи примушуватимуть до них Київ

Контрнаступ ЗСУ триває, і партнери не зупинятимуть наших захисників на півдорозі

23 серпня 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

Останнім часом тема переговорів між Україною та Росією почала дедалі частіше обговорюватися у ЗМІ. При цьому ескалація на фронті не зменшується. Немає також жодних заяв від сторін щодо готовності шукати компромісне рішення. Кому зараз вигідно сісти за стіл переговорів? Чи за підсумками контрнаступу примушуватимуть до діалогу Україну її західні партнери? Портал "Коментарі" вивчив думки експертів, щоб розібратися в питанні.

Наскільки реальною є зараз можливість переговорів з РФ – чи примушуватимуть до них Київ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Сьогодні немає предмета переговорів між Києвом та Москвою

Радник із комунікації російської опозиції та легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський в інтерв'ю "ТСН" висловив думку, що у переговорах зацікавлена лише Росія. Вони тільки Путіну і потрібні, бо російський президент має видати якусь перемогу для свого марнославства та трансляції на телебаченні.

"Ось вони оголосили, що частини Запорізької, Херсонської областей, Донецької, Луганської області, Криму – це тепер Росія, їм це треба утримати", – розповів Барановський.

За його словами, Путін намагається зафіксувати статус-кво, заморозити війну, щоб зберегти за собою вкрадене. На думку радника, навряд чи це йому вдасться. Тому війна продовжуватиметься.

Коли ми чинили опір і довели, що ми здатні відстояти свою незалежність і суверенітет, вони зробили ставку на це, на нашу перемогу

Військовий експерт Олег Жданов на своєму YouTube-каналі розповів, що до кінця 2023 року визначено максимальний час – те, що за цю кампанію, у цей контрнаступ ми зможемо відвоювати. Були міркування, що всі поставлені з самого початку завдання ЗСУ не зможуть виконати за цей контрнаступ, а отже, буде і другий контрнаступ, і, можливо, третій.

"Те, що наші партнери регулюють хід воєнних дій — тут я не сумніваюся. Але що вони не зупинятимуться на півдорозі — тут у мене більше впевненості", — заявив Жданов.

За його словами, після того, як Захід побачив, що Київ за три дні росіяни так і не зуміли взяти, що Україна дала та продовжує давати бій агресору, ніхто не розглядає інший варіант, окрім перемоги.

Читайте також на порталі "Коментарі" – комунальникам та власникам будинків хочуть дати право вручати повістки: про що говорить ініціатива.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини