Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Наші можливості в Україні нікому не потрібні": виробники дронів відкрили завод у Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

"Наші можливості в Україні нікому не потрібні": виробники дронів відкрили завод у Туреччині

Виробники БПЛА відкрили завод у Туреччині, оскільки в Україні їхню продукцію держава не закуповує

25 квітня 2023, 13:55 comments3820
Поділіться публікацією:

Українські виробники безпілотних літаючих апаратів відкрили спільне підприємство з виробництва дронів у Туреччині. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на заяву президента FORUM GROUP Владислава Школьніка у Фейсбук.

"Наші можливості в Україні нікому не потрібні": виробники дронів відкрили завод у Туреччині

Дрон

За його словами, в Україні ніхто в державних структурах, крім СБУ, не зацікавився його виробництвом.

"В Україні завод повного циклу є вже 9 років, закривати ми його не плануємо на цьому етапі, — пише Владислав Школьнік. — У Туреччині відкрили спільне підприємство за нашою участю та за участю турецької сторони. Щодо виробництва дронів, ніхто, крім СБУ, цим не зацікавився. ЯКЩО НІКОМУ У КРАЇНІ НАШІ МОЖЛИВОСТІ НЕ ПОТРІБНІ, будь-яке бажання рухатися в цьому напрямку зникло".

За словами Владислава Школьніка, вони не вимагали від української держави жодної підтримки чи пільг. Єдине, що було потрібно – державне замовлення на певну кількість техніки.

"І нам НІЧОГО від держави не потрібно, ні грошей, ні спеціальних умов. Просто дивно, що багато країн замовляють наші всюдиходи, а наша — ні. І не тільки всюдиходи. Дайте будь-яке замовлення, все, що потрібно добре і швидко зробити – зробимо. Можливо, дрони чи баггі тощо", — пише президент FORUM GROUP.

"Я дуже добре пам'ятаю як місяці 4 тому власник компанії Vlad Shcolnik оголосив про свою готовність інвестувати в масове виробництво дронів. Просив лише чітке технічне завдання та гарантування замовлення з боку держави. І знову ж таки. Повний ігнор з боку органів влади, — коментує цю ситуацію Павло Вернівський: — І це лише приклад однієї компанії, яка про це говорить публічно: особисто я знаю не менше десятка схожих компаній, які теж могли б приносити користь країні, але їх до роботи ніхто не залучає, після чого ви ще дивуєтесь, чому у нас такий пздц?".

Тим часом, в Україні обговорюють "копієчку" Ахметова .

Заарештовано частку Оксани Марченко у ще одному металургійному підприємстві.

А The New York Times озвучив нові терміни початку контрнаступу ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини