Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Нас ведуть на забій": російські солдати благають врятувати їх від долі гарматного м'яса (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас ведуть на забій": російські солдати благають врятувати їх від долі гарматного м'яса (ВІДЕО)

Російські військові благають губернатора врятувати їх від долі гарматного м'яса, адже командири РФ наказують їм іти на штурм.

12 лютого 2023, 07:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Група мобілізованих росіян з Калінінградської області записала відео до губернатора Антона Аліханова з проханням розв'язувати це питання, адже їх ведуть на забій та використовують як гарматне м’ясо.

"Нас ведуть на забій": російські солдати благають врятувати їх від долі гарматного м'яса (ВІДЕО)

Росіяни не хочуть бути гарматним м'ясом. Скриншот з відео

На опублікованому записі російські військові стоять у формі та балаклавах на голові. Один з них розповідає, що їх мобілізували у жовтні 2022 року. Під час мобілізації їм пообіцяли, що вони будуть служити в місцевій територіальній обороні, але потім їх відправили до Ростова, а далі в Україну.

За словами російського військового, після переведення на нове місце, батальйон став загоном штурмовиків, проте їх до цього ніхто не готував.

"Ми не відмовляємося від виконання покладених на нас завдань, але ми не готові до штурму. Наш батальйон має втрати. Командування знаходиться далеко від нас, зв'язку майже немає. Нас буквально ведуть на забій", — зізнається він.

Російський солдат повідомляє, що їх батальйон знову хотіли відправити як гарматне м’ясо на необґрунтований штурм, тому вони відмовились та просять російського губернатора допомоги.

Відео з росіянами, які стверджують, що їх ведуть на забій можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про кількість танків, які втратила Російська Федерація та Україна у війні за підрахунками військових аналітиків, які досліджують відкриті джерела інформації.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗСУ знищили "непереможний" російський БМПТ Термінатор. Саме цією технікою хвалились пропагандисти у своїх ефірах на російському телебачені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини