Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп розповів за яких умов ухилянтів оголошуватимуть у розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів за яких умов ухилянтів оголошуватимуть у розшук

Народний депутат Вадим Івченко повідомив, що за неявку в ТЦК ухилянтів оголошуватимуть у розшук.

20 березня 2024, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Членом Комітету з питань нацбезпеки та народний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко заявив, що у Верховній Раді розглядається ініціатива, яка передбачає оголошення ухилянтів у розшук, якщо вони тричі проігнорували повістку та не з’явились до ТЦК.

Нардеп розповів за яких умов ухилянтів оголошуватимуть у розшук

За неявку в ТЦК ухилянтів оголошуватимуть у розшук. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Вадим Івченко зауважив, що військовозобов’язані, які тричі не прийшли у військкомат після вручення повістки можуть отримати не лише штрафи, а й бути оголошеними у розшук. 

"Якщо людина не прийде тричі, її можуть подати у розшук. Для цього буде необхідне рішення суду. Таку пропозицію надали в уряді, її розглянуть парламентарі правоохоронного комітету", ‒ повідомив Івченко про нову ініціативу щодо мобілізації.

Щодо штрафів для ухилянтів, Івченко повідомив, що поправки до законопроєкту про мобілізацію в Україні, які стосувались блокування рахунків та обмеження користування транспортом були виключені. Народний депутат пояснив, що блокування рахунків для ухилянтів можливо і без нових поправок, завдяки "нормативно-правовим актам Національного банку".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий пропонує дозволити бойовим бригадам ловити ухилянтів. За його словами, це покращить мобілізацію в Україні, зменшить корупцію та дозволить набрати добірних бійців у підрозділи для ведення війни проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що народний депутат Ярослав Железняк дав прогноз, коли законопроєкт про мобілізацію в Україні набере чинності. За його словами після усіх правок та голосування, це станеться у травні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

27 березня 2024, 21:50

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.

ufo

20 березня 2024, 19:24

А сам толстомордый ивченко когда не передовую собирается? Пусть по дороге к кулебе за лопатой зайдет

srgefadws

20 березня 2024, 11:29

sgrefawd


Новини