Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп розповів нову інформацію про удар по 128 бригаді: названо кількість загиблих та поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп розповів нову інформацію про удар по 128 бригаді: названо кількість загиблих та поранених

Народний депутат оприлюднив втрати від трагедії російського ракетного удару по 128 гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді.

5 листопада 2023, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат України від партії "Батьківщина" Михайло Волинець підтвердив інформацію про загибель 28 українських солдатів та ще 53 військових, які отримали поранення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook нардепа.

Нардеп розповів нову інформацію про удар по 128 бригаді: названо кількість загиблих та поранених

Нардеп розповів про кількість загиблих та поранених у 128 бригаді. Фото з відкритих джерел

За інформацією народного депутата внаслідок ракетного удару по місцю нагородження воїнів 128 гірсько-штурмової Закарпатської бригади загинуло 28 українських військових.

"На жаль, підтвердилась інформація про загибель наших воїнів від ракети РФ. 28 загиблих. 53 поранених", — повідомив нардеп Волинець.

Що відомо про загибель солдатів 128 бригади

Українські блогери та військові оглядачі повідомили про загибель українських солдатів в наслідок удару російської ракети. Це сталось під час нагородження до дня артилериста. Українських солдатів зібрали на плацу, а через якийсь час у місце скупчення бійців влучила російська ракета. Спочатку повідомлялось про 20 загиблих від російського ракетного удару.

На Закарпатті оголосили триденний траур, а міністр оборони України заявив, що буде з’ясовано усі обставини щодо трагедії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у російських соцмережах та ЗМІ з'явилось відео, яке показує удар по українських солдатах зі 128 бригади. На кадрах помітно, як російський безпілотник тривалий час спостерігає за українськими бійцями та надсилає координати для ракетного удару.

Також "Коментарі" писали, що у Повітряних силах ЗСУ повідомили про вдалу атаку по сучасному російському кораблю в Криму, який мав стати носієм крилатих ракет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини