Перед контрнаступом: Зеленський погодив створення військових адміністрацій на поки що окупованих територіях

Військові адміністрації утворені на поки що окупованій території Запорізької області

Сьогодні своїм указом президент України Володимир Зеленський погодив утворення військових адміністрацій на територіях Запорізької області, більшість з яких поки що окуповані рашистами. Утворення адіміністрацій здійснено на виконання закону України "Про правовий режим воєнного стану". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на сайт голови держави.

Зокрема, військові адміністрації утворені на територіях Пологівського, Василівського, Мелітопольского та Бердянского тимчасово окупованих районів.

Так, в Василівському районі утворені Дніпрорудненська міська військова адміністрація, Енергодарська міська військова адміністрація та Камʼянсько-Дніпровська міська військова адміністрація.

В Пологівському районі - Молочанська міська військова адміністрація, Розівська селищна військова адміністрація.

В Бердянському - Чернігівська селищна військова адміністрація.

"Генеральному штабу Збройних Сил України, Запорізькій обласній державній адміністрації здійснити відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" заходи, пов’язані з утворенням військових адміністрацій, зазначених у статті 1 цього Указу", - сказано в тексті указу.

Нагадаємо, що найближчим часом очікується український контрнаступ. Коли він почнеться і де, знає обмежена кількість осіб. А частина заяв щодо цього, є дезінформацією, розповів секретар РНБО України Олексій Данілов.

Тим часом, в Мережі виклали документи, в яких нібито розкривається інформація щодо українського контрнаступу.

А Росія почала формувати штурмові загони для боїв у містах.