Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, скільки людей втаємничені в деталі українського контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, скільки людей втаємничені в деталі українського контрнаступу

Їх можна порахувути на пальцях однієї руки

6 квітня 2023, 17:34
Поділіться публікацією:

Не більше, ніж п'ять людей втаємничені в деталі українського контрнаступу. Саме це вкрай обмежене коло осіб знає, де і коли розпочнеться контрнаступ ЗСУ, каже секретар РНБО України Олексій Данілов. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на його інтерв’ю Радіо Свобода.

Данілов розповів, скільки людей втаємничені в деталі українського контрнаступу

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов

"Я можу сказати, що на сьогодні людей, які володіють інформацією, де, коли, в який спосіб будуть розпочинатися ті чи інші дії, на території нашої планети знаходиться в дуже обмеженій кількості. Не більше 3-5 людей, — заявив Данілов. — Коли люди роблять ті чи інші заяви, то майте на увазі, що це не зовсім може відповідати дійсності".

Також він відзначив, що "коли почнуться ті чи інші військові дії, ті чи інші військові операції – це інформація для дуже обмеженого кола осіб".

За словами секретаря Ради національної безпеки та оборони України про старт контрнаступу українці дізнаються з його початком.

"Коли почнеться, ви все це побачите. Ми з вами будемо розуміти, що почалося те, на що ми очікували. Де, коли, в який час – це питання на сьогодні абсолютно закрите. Майте це на увазі", — зазначив Данілов.

Нагадаємо, що сьогодні Путін та колаборанти обговорили, як вивозити українське зерно. Водночас, за словами самих колаборантів, контрнаступ ЗСУ може початися будь-якого моменту. Артнальоти українських захисників вони називають "промацуванням" основного напряму удару

Тим часом, Пригожин та Міноборони України розповіли про ситуацію в Бахмуті — на диво, оцінки з обох сторін фронту збіглися щодо високої ефективності української оборони



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини