Головна Новини Суспільство Війна з Росією Напали б на Китай: пропагандисти виправдовують вторгнення Росії в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Напали б на Китай: пропагандисти виправдовують вторгнення Росії в Україну

Пропагандист з Білорусі вважає, що російська агресія в Україні має виправдання, інакше б Захід, нібито, захопив Росію та напав на Китай.

11 грудня 2023, 12:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з білоруських пропагандистів вирішив спробувати відповісти на питання, чи можна було уникнути війну в Україні. За його словами, ні, адже б тоді Захід атакував Китай за допомогою сил Росії та Білорусі.

Напали б на Китай: пропагандисти виправдовують вторгнення Росії в Україну

Білоруський пропагандист. Фото з відкритих джерел

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко опублікував уривок ефіру білоруського пропагандистського шоу у якому виправдовують напад Росії на Україну. Основним аргументом пропагандиста виявилось, те що Захід захопив би всі країни, включно з Росією, Білоруссю та солдатами цих країн почав війну проти Китаю.

"Чи можна було б уникнути війни? Ні. Якби не відбувалось все це в Україні… то все б йшло до китайського кордону. Україну зробили б з нас. Ми повинні були б стати проксі Україною для війни з Китаєм, щоб потім з американськими прапорами нас відправляли на бійню з Пекіном", — заявив білоруський пропагандист.

Переглянути виправдання війни в Україні з боку білоруського пропагандиста можна нижче:

У кінці пропагандист відкину ідею "братського народу" заявивши, що такого не існує вказуючи на російську пропаганду про "один народ".

Нагадаємо, що однією зі спроб російського вторгнення Путін та пропагандисти РФ вважають нібито можливий напад України на Росію. Попри, це вони не надають жодних доказів своїм словам, а українська влада та західні політики вважають такі заяви з Кремля абсурдними.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін спробував пояснити, чому почав війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО Єнса Столтенберга, який розповів, що чекати у разі перемоги Путіна у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини