Головна Новини Суспільство Війна з Росією Столтенберг розповів, що чекати у разі перемоги Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг розповів, що чекати у разі перемоги Путіна

Генсек НАТО Столтенберг вважає, що Україну чекатиме трагедія, якщо Путін переможе у війні.

3 грудня 2023, 14:12 comments1365
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що перемога Путіна у війні стане трагедією не лише для України, а й для НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Столтенберга для видання ARD.

Столтенберг розповів, що чекати у разі перемоги Путіна

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Генеральний секретар НАТО заявив на важливості перемоги України у війні проти Росії та режиму Путіна.

"Потрібно розуміти, що в разі перемоги президента Путіна на Україну очікує трагедія. Але й дня нас це буде небезпечно", — сказав Столтенберг та додав, що "в наших власних інтересах, щоб Україна вистояла".

Столтенберг наголошує, що війна це змінний процес, тому союзники мають підтримувати Україну за будь-яких умов на фронті.

"Ми також повинні бути готові до поганих новин. Ми мусимо підтримувати Україну і в добрі, і в погані часи. Нинішня війна — війна на виснаження, це битва за ефективність, битва за логістику", — стверджує генсек НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Єнс Столтенберг оголосив позицію НАТО щодо мирних переговорів про закінчення війни в Україні. Очільник НАТО вказує, що не бачить у діях Путіна спроби зупинити війну в Україні. За словами Столтенберга, російський президент готується до нової ще більш інтенсивної війни, тому альянс повинен ще більше допомагати Україні, поки Володимир Путін зрозуміє неможливість виграти війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про російського політика Сергія Рябкова, який пригрозив, що Росія буде готова на відповідь дій НАТО, якщо вони будуть зазіхати на національні інтереси РФ. Як приклад "захисту національних інтересів" Рябков навів війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 грудня 2023, 14:40

Трагедія вже йде, Україна вже програла. Як бачимо обертання землі не припинилось сонце досі світить. Просто треба рятувати, вивозити, евакуювати, людей не лишаючи їх ворогу щоб потім не було пізно. Поміняється влада у США і дивним чином усі ці брехливі наративи корумпованих юдейських нацистів зникнуть, життя продовжиться - світ буде врятовано.


Новини