Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нафтобаза, що згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом російський флот
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафтобаза, що згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом російський флот

Нафтобаза, яка згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом Чорноморський флот РФ

30 квітня 2023, 11:30
Поділіться публікацією:

Російська нафтобаза, що знищили в Севастополі, постачала паливо для Чорноморського флоту  РФ. Про це повідомляють в Генеральному  штабі ЗСУ.

Нафтобаза, що згоріла в Севастополі, забезпечувала паливом російський флот

Пожежа на нафтобазі у Криму (фото з відкритих джерел)

"Слід зазначити, що дана нафтобаза забезпечувала пальним кораблі Чорноморського флоту РФ, які завдавали ракетних ударів по мирних містах України. Мішенями російських терористів ставали мирні люди та цивільні об’єкти", — розповіли  представники Генштабу.

У відомстві додають, що після  того, як згорів цей об’єкт, в  місті поширюються  чутки про  те, що війська протиповітряної оборони  РФ не можуть  вберегти від обстрілів  власні стратегічні об’єкти.

"Своєю чергою, відчуваючи початок так званого "гарячого курортного сезону" в тимчасово окупованому Криму, російські військовослужбовці почали писати рапорти на відпустку, в яких вказують місця її проведення на території континентальної Росії", — зазначено  в інформації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ГУР оригінально прокоментували вибухи у Севастополі. Вибухи в Севастополі в українській розвідці розвалили "Божою карою за Умань".  Таку заяву в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов. У ГУР проінформували, що внаслідок вибуху в Севастополі 29 квітня було знищено понад 10 резервуарів із нафтопродуктами. Їхня загальна ємність — близько 40 тисяч тонн. Він також додав, що Головному управлінню розвідки відомо про крадіжки, які здійснювали місцеві окупанти на цьому та інших об'єктах. Відомо, що у ніч на 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар із паливом окупантів у Козачій бухті Севастополя.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини