Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наєв розповів, як ЗСУ підготувалися до атаки Росії на півночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Наєв розповів, як ЗСУ підготувалися до атаки Росії на півночі

Охорона об'єктів критичної інфраструктури на півночі суттєво посилена

3 лютого 2023, 11:20 comments3716
Поділіться публікацією:

На півночі країни охорону та оборону державних об'єктів критичної інфраструктури посилено. Також відпрацьовуються заходи щодо протидії проникненню ДРГ противника на ці території. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Наєв розповів, як ЗСУ підготувалися до атаки Росії на півночі

Сергій Наєв. Фото: РБК-Україна

"Наразі охорона та оборона державних об'єктів критичної інфраструктури в Північній операційній зоні здійснюється за посиленим варіантом", — зазначив Наєв.

За його словами, для відображення можливого проникнення на територію України озброєних військових груп противника, на основних маршрутах можливого руху облаштовано вогневі опорні пункти, а також організовано взаємодію з підрозділами всіх сил оборони щодо порядку оповіщення у разі виявлення ДРН противника.

"Щодня на дільницях відповідальності виставляються посилені прикордонні наряди, здійснюється моніторинг прилеглої території з використанням безпілотної авіації, ведеться постійне спостереження за повітряною обстановкою всіма засобами протиповітряної оборони", — розповів Наєв.

Також генерал-лейтенант додав, що заходи щодо додаткового інженерного устрою позицій та нарощування інженерного обладнання продовжуються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у своєму зверненні президент України Володимир Зеленський серед іншого пройшовся по низці обшуків і звільнень, які накрили вчора Україну. За словами глави держави, рух до справедливості відчувається, а справедливість буде забезпечена. Чи є почуття, що українська влада стала на шлях реального очищення та боротьби з корупцією ? Що слід зробити, щоб це почуття з'явилося в усіх українців, а також у наших закордонних партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони Білорусі заявили про початок нових навчань із РФ. Йдеться про "штабні тренування", в рамках яких плануватимуть "застосування військ" двох країн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини