Головна Новини Суспільство Війна з Росією Надії Путіна на Херсонському напрямку не справдилися: у ОП розкрили деталі контрнаступу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Надії Путіна на Херсонському напрямку не справдилися: у ОП розкрили деталі контрнаступу ЗСУ

29 серпня у ЗСУ підтвердили початок контрнаступу сил на півдні

4 вересня 2022, 15:00 comments1255
Поділіться публікацією:

Говорити про успіхи української армії на південному напрямі поки що передчасно і зовсім не потрібно, але вже можна сказати чітко, що плани Путіна на Херсонщину є точно нереалістичними. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Надії Путіна на Херсонському напрямку не справдилися: у ОП розкрили деталі контрнаступу ЗСУ

Херсонська область. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП вважає, що росіяни надто рано відрапортували, що назавжди прийшли до Херсонської області. Жодної перемоги там у Росії не було і немає. А виходячи з тих відео, які періодично скидають військові ЗСУ під час наступальних операцій, для росіян там складається не дуже райдужна картина.

Олексій Арестович спростував інформацію про те, що ЗСУ після ривку 29 серпня взяли оперативну паузу і поки що не просуваються.

За словами експерта, українські захисники завдають прицільних ударів не тільки логістичним шляхам супротивника, але й командним пунктам. Цей вогонь не припиняється.                                                                                                                                                              

Арестович нагадав, що у війні сторона, що настає, завжди зазнає більше втрат, ніж та сторона, яка обороняється. Так ось ЗСУ зараз на півдні наступають і кожна відвойована територія – це велика праця та кров наших військових. Завжди складно робити перші два-три ривки. Якщо потім система оборони РФ впаде, то далі буде простіше наступати і звільняти землю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки тижня : що важливе сталося – як це позначиться на майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини