Головна Новини Суспільство Війна з Росією Надання Україні ATACMS: Пентагон відреагував на повідомлення у ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Надання Україні ATACMS: Пентагон відреагував на повідомлення у ЗМІ

У відомстві зазначили, що нових даних у цьому питанні поки що офіційно подати не можуть

12 вересня 2023, 07:35
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що США близькі до передачі Україні ракет ATACMS, у Пентагоні зазначили, що нової інформації щодо цього надати не можуть і рішення на офіційному рівні все ще не прийнято. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив прес-секретар Пентагону, бригадний генерал ВВС Пет Райдер.

Надання Україні ATACMS: Пентагон відреагував на повідомлення у ЗМІ

Бригадний генерал ВПС Пет Райдер. Фото: з відкритих джерел

При цьому американський генерал не заперечував, що ті повідомлення, які з'явилися в медіа, можуть бути правдою, але при цьому відмовився їх також підтвердити.

За словами Пета Райдера, з погляду Пентагону у них немає нічого нового для оголошення.

Генерал підтвердив, що пентагон, як і раніше, перебуває на постійному зв'язку з українським командуванням, реагуючи на всі їхні запити щодо головних потреб у питаннях безпеки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дискусії, які тривають досить тривалий час у Білому домі, таки досягнуть своєї фінальної стадії і США, ймовірно, включать у майбутній пакет військової допомоги Україні далекобійні ракети ATACMS. Про це повідомляє ABC News, з посиланням на джерела.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Росія продовжує лякати Україну ядерною зброєю, завдавати масованих ракетних та дронових ударів, зачіпаючи іноді навіть територію країн НАТО, на що ті затято заплющують очі. Секретар РНБО України Олексій Данілов фактично звинуватив західних політиків у тому, що їхня політика поступок РФ, відсутність жорсткості призвели до широкомасштабної війни, яка другий рік триває в Україні. Про що говорять дії Заходу зараз? Як змінювалася/може змінитись позиція зарубіжних партнерів нашої країни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини