Головна Новини Суспільство Війна з Росією Над Києвом збили три десятки ракет: чи є «прильоти» і що відомо про постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Києвом збили три десятки ракет: чи є «прильоти» і що відомо про постраждалих

Стратегічні бомбардувальники Ту-95 запускали ракети по Києву

21 березня 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

У ніч на четвер у Києві та області протиповітряна оборона збила приблизно три десятки ворожих ракет, у тому числі балістичні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні КДВА.

Над Києвом збили три десятки ракет: чи є «прильоти» і що відомо про постраждалих

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Після паузи в 44 дні, противник завдав чергового ракетного удару по Києву. Країна-агресор застосувала крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та балістичні ракети з території РФ.

Після складних маневрів у суміжних областях ракети заходили на столицю одночасно з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці України тривала майже 3 години.

Після звуків вибухів стало відомо, що у Шевченківському районі Києва горять машини. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на приміщення дитсадка та житловий будинок.

У Подільському районі внаслідок падіння уламків ракети пожежа виникла у трансформаторній підстанції та двоповерховому нежитловому будинку. У Шевченківському районі надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир у житловому будинку, далі розпочалася евакуація мешканців усього будинку.

У Святошинському районі столиці ударною хвилею вибило вікна у двох дев'ятиповерхівках.

Наразі відомо, що через російський ракетний удар по Києву вранці 21 березня постраждали десять осіб. Двох постраждалих довелося госпіталізувати. Іншим медики надали допомогу на місці. Зокрема, шестеро людей постраждали у Шевченківському районі столиці. Четверо – у Святошинському.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перед тим, як завдавати ударів далекобійною зброєю за допомогою крилатих ракет, швидше за все, країна-агресор використовує супутникові знімки, надані американськими компаніями. Про це пише американський журнал The Atlantic, з посиланням на військове джерело.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини