Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Нація людяності": Данілов розповів про головну відмінність українців від росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нація людяності": Данілов розповів про головну відмінність українців від росіян

Голова РНБО зробив заяву, яка деяким в Україні здалася неполіткорректною або навіть расистською

4 серпня 2023, 18:43
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов зробив заяву про відмінність українців та росіян. Останніх він назвав "азіатами", яким, на відміну від українців, не притаманна культура людяності. Про це повідомляють "Коментарі".

"Нація людяності": Данілов розповів про головну відмінність українців від росіян

Олексій Данілов

"Між нами та росіянами є ключова відмінність, — заявив Олексій Данілов. — Я вже не говоритиму про брехню, яку вони постійно використовують, є інша річ. Ми – нація людяності. Ми дуже людяні. В них нічого немає у цьому плані, від слова "зовсім". Я точно можу сказати, чим ми від них відрізняємось. Я знаю, що наша людяність, наше відношення один до одного — це те, що від нас ніхто забрати не може... В Росії нічого такого немає. Я перепрошую, я спокійно ставлюся до азіатів, але це – азіати. Це азіати. У них них зовсім інша культура, зовсім інше бачення. Ось цим ми і відрізняємося від них. Це наша ключова відмінність від Росії. Людяність".

Прикладом української людяності Олексій Данілов назвав український волонтерський рух.

Деякі дописувачі соціальних мереж від імені українців поспішили вибачитися перед представниками азійських народів за, на їх думку, неполіткорректне висловлювання Олексія Данілова.

Тим часом, президент Нігеру закликав світ не допустити проникнення ПВК "Вагнер" до його країни. Заколотники, які усунули законно обраного президента Мухаммада Базума, заявляють про свою симпатію до Росії. 

Росія витратила на армію за півроку рекордну суму. За інформацією Reuters, Росія витратила на армію лише за півроку рекордні 600 млрд рублів. 

У СБУ розповіли, яке завдання Кремля вагнерівці виконують у Білорусі. За розвідданими СБУ, росіяни готують теракт у Білорусі та спробують втягнути Мінськ у війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 серпня 2023, 19:24

Ось він і нацизм прийшов! І це каже совок, який був суцільною репресією. Як там азійські країни будуть реагувати? Промовчать, бо маразм Байден може осерчати? Зе-оточення найогидніше.


Новини