Головна Новини Суспільство Війна з Росією Начальник сил оборони Харкова розповів, що відбувається на Харківщині та до чого готуватись
commentss НОВИНИ Всі новини

Начальник сил оборони Харкова розповів, що відбувається на Харківщині та до чого готуватись

Жителів Харківської області закликали не ігнорувати повітряні тривоги

10 травня 2024, 15:40 comments1171
Поділіться публікацією:

На Слобожанському напрямі російські війська намагаються проводити атакуючі дії, застосовуючи диверсійно-розвідувальні групи та засоби поразки. Як передає портал "Коментарі", про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник Харківського гарнізону та сил оборони Харкова Сергій Мельник.

Начальник сил оборони Харкова розповів, що відбувається на Харківщині та до чого готуватись

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що військово-політичне командування все чудово бачить і разом із підрозділами Сил оборони готове до будь-яких намірів РФ.

Сергій Мельник наголосив, що разом із тактичними діями окупанти посилюватимуть інформаційно-психологічні операції, щоб дезінформувати та посіяти панічні настрої серед людей.

"Раджу жителям Харківщини, а особливо наближених до лінії зіткнення населених пунктів північної та східної частини, максимально відповідально ставитися до питань власної безпеки, особливо під час повітряних тривог", — додав він.

Раніше аналітики DeepState опублікували фото російських втрат під час наступу на північних кордонах області. Вони зазначають, що окупанти рухалися з боку Пильного. За попередніми даними, на північ від населених пунктів Мороховець-Олійникове українські військові знищили три одиниці російської техніки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація на фронті залишається вкрай складною для України. Поки партнери тягли за допомогою, а ми самі з мобілізацією, Росія поставила економіку на військові рейки, не зупиняла мобілізаційні процеси, вербувала найманців, набиралася військового досвіду, робила уроки з минулих помилок. Є низка факторів, які можуть допомогти нам здобути перемогу, але, на жаль, не все залежить тільки від нас. Тим часом окупанти знову облизуються на Харків, продовжують шалено штурмувати Часів Яр та інші міста Донеччини. Проте ЗСУ продовжують триматися, а українська дипломатія працюватиме на їх посилення та наближення справедливого світу. Особливості військового та дипломатичного фронтів портал "Коментарі" обговорив із експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 травня 2024, 14:49

Та вони і про лінії Суровкіна все знали. І зараз все знають і зупиняють. Особливо це наглядно видно по цифрам: як тільки почався наступ, який зупиняють за словами Гугнявого, так цифри втрат росіян зменшилось майже удвічі. Ви якось там узгоджуйте.


Новини