Головна Новини Суспільство Війна з Росією Набагато важливіше за введення військ НАТО: ветеран АТО назвав потужний крок союзників України
commentss НОВИНИ Всі новини

Набагато важливіше за введення військ НАТО: ветеран АТО назвав потужний крок союзників України

З практичної військової точки зору контингент французьких військ в Україні не потрібен, вважає ветеран АТО Євген Дикий

2 квітня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Набагато більший ефект, ніж введення в Україну військ НАТО, мало б відправлення ескадрильї винищувачів та західних пілотів. Це кардинально змінило б той розклад на полі бою і в цілому ситуацію на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив військовий експерт, ветеран АТО Євген Дикий.

Набагато важливіше за введення військ НАТО: ветеран АТО назвав потужний крок союзників України

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

Якщо говорити з практичної військової точки зору, то я не думаю, що нам тут потрібен контингент французьких військ. Оскільки вони не мають такого досвіду війни. Ця війна дуже страшна. І однозначно в такій війні будуть великі втрати. Важко уявити, що відбуватиметься. у Франції, коли перші цинкові труни поїдуть до Парижа. Тому, я думаю, нам це не потрібне", – заявив Дикий.

На думку експерта, якби йшлося про відправку в Україну авіації, ситуація була б іншою.

Євген Дикий розвинув думку, якби президент Франції Еммануель Макрон та інші лідери країн НАТО, які роблять гучні заяви про підтримку України, відправили на допомогу українцям хоча б одну ескадрилью сучасних винищувачів з їхніми пілотами, це було б набагато краще та ефективніше.

"За це ми були б дуже вдячні. Якщо ж йдеться про їхню піхоту та спеціалістів-технік, то краще нехай дають нам залізо, і ми самі впораємося з росіянами", – резюмував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які зміни відбуваються всередині НАТО: чи потрібна Україні допомога військ Альянсу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – представники країн НАТО дедалі голосніше говорять про ймовірність війни з РФ. Особливо у разі програшу України. Та сама Німеччина розглядає сценарії війни з Росією. Представники Альянсу почали обговорювати та відправлення своїх військових до України. Про що говорять подібні заяви, наскільки велика можливість прямого зіткнення? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини