Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запоріжжі ЗСУ знищили колону "каспійських морпіхів"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі ЗСУ знищили колону "каспійських морпіхів"

Відео наслідків результативного удару Сил оборони опублікував український журналіст Юрій Бутусов

15 липня 2023, 21:11
Поділіться публікацією:

В результаті удару ЗСУ по ворожій колоні машин на Запорізькому напрямку, окупанти понесли значні втрати в техниці та живій силі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на публікацію українського журналіста Юрія Бутусова.

На Запоріжжі ЗСУ знищили колону "каспійських морпіхів"

Українські артилеристи знищили ворожу колону

"Ракетами GMLRS наші бійці знищили колону з буксированими гаубицями Д-30, яка належала до підрозділів Каспійських морпіхів. У результаті “врожай” з мертвих окупантів зібрали чималий", — зазначає журналіст.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про зміну ЗСУ тактики через значні втрати на початку контрнаступу. Замість активних наступальних дій зараз ЗСУ зосередилися на вимотуванні російських сил за допомогою артилерії і ракет великої дальності, пише NYT. 

Співрозмовники видання стверджують, що в наступні тижні "вражаючий рівень втрат" в техніці знизився приблизно з 20% до 10%, що дозволило зберегти більше військ і техніки для великої наступальної операції, яка, за словами українців, ще очікується. 

Нагадаємо, що супротивник скористався тривалим часовим проміжком, щоб підготувати захисні позиції в Запорізькій області — найбільш ймовірному напрямку українського контрудару. Тут збудовані три лінії багатокілометрових шанців, численні мінні поля, які не дають змоги українських броньованим колонам дійти до окопів противника.

Тим часом, українського воїна відзначено найвищої нагородою Франції. Орден Почесного Легіона — найвища нагорода у Франції, яку присуджує президент країни за військові та цивільні заслуги.

Президент Південної Кореї в Україні: яку зброю може отримати Київ. Раніше Південна Корея вже надавала військову допомогу Україні за посередництва США.

А Ізраїль виступив проти спалення Тори. Після спалення священної книги мусульман — Корану — в Стокгольмі дали згоду на знищення у вогні Тори — основи юдаїзму. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини