Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запоріжжі вибухнуло кафе, де були російські офіцери: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі вибухнуло кафе, де були російські офіцери: що відомо

Поруч із закладом харчування був розташований склад боєприпасів

3 вересня 2023, 19:20 comments4592
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому селі Кінські Роздори, що в Пологівському районі на Запоріжжі, пролунали вибухи у закладі, куди приходили обідати російські офіцери. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

На Запоріжжі вибухнуло кафе, де були російські офіцери: що відомо

Вибухнуло кафе у Запорізькій області (ілюстративне фото з відкритих джерел)

У своєму повідомленні мер розповів, що місцевий підприємець вирішив вести одразу подвійний бізнес. В одному залі облаштував кафе, де російські офіцери харчувалися, а в господарських приміщеннях дозволив росіянам зберігати боєприпаси.

 “Детонувало понад півтори години. Полум'я перекинулось на два КамАЗи рашистів і техніку колаборантів”, — йдеться у дописі мера.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні ліквідували топ-морпіха окупантівЗ України не повернувся живим начальник штабу заступник командира батальйону матеріального забезпечення 810-ї бригади морської піхоти РФ Юрій Павлов. Загибель елітного окупанта підтвердив так званий "губернатор" окупованого Севастополя Михайло Развожаєв.

Михайло Развожаєв розповів, що Юрія Павлова намагалися врятувати, але той помер у шпиталі від тяжких поранень, отриманих під час виконання бойових завдань на Запорізькому напрямку.

Розводжаєв написав, що Павлов уродженець села Новоіванівці (Луганська область). 2009 року, до анексії Росією Криму, приїхав туди служити у 810-й бригаді морської піхоти. 2022-го року окупант отримав важливу посаду – начальника штабу — заступника командира батальйону матеріального забезпечення. Ось тільки довго обіймати важливу посаду не зміг.

Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини