Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запоріжжі рашисти обстріляли багатоповерхівку - загинули люди
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі рашисти обстріляли багатоповерхівку - загинули люди

Серед загиблих дві жінки 44 та 77 років

2 червня 2023, 19:34
Поділіться публікацією:

Чотири мирних жителі поранено та двоє загинули у Комишувасі, містечку під Запоріжжям, в результаті терористичного обстрілу з боку РФ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка.

На Запоріжжі рашисти обстріляли багатоповерхівку - загинули люди

Результати одного з обстрілів Запорізької області

"Ворог атакував багатоповерховий будинок у селищі, — повідомив посадовець. — Мінно-вибухові травми отримали жінки 41, 84 та 87 років, а також 21-річний чоловік. Постраждалих оперативно доставили в медичний заклад. На жаль, від отриманих травм загинули жінки 44 та 77 років".

"Ворог відповість за кожне відібране українське життя та зламані долі!", — зазначає Юрій Малашко.

Комишуваха — селище міського типу, адміністративний центр Комишуваської селищної громади Запорізького району Запорізької області. Населення становить 5308 осіб (станом на 2018 рік). 

Тим часом, ворог почав терміново вивозити своє обладнання з морського порту Бердянська.

Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив інформацію, що російські загарбники після сьогоднішньої "бавовни" негайно залишають порт Бердянська. Як передає портал "Коментарі", в ефірі загальнонаціонального телемарафону він розповів, що кораблі, які заходили до порту, щоб завантажитись викраденим українським зерном та обладнанням, залишають місто. 

У Зеленського відреагували на заяви Орбана про контрнаступ ЗСУ.

А у США прокоментували можливі мирні переговори, ініційовані КНР та Бразилією. Сполучені Штати працюють з Україною та іншими союзниками над досягненням консенсусу навколо ключових елементів "справедливого та міцного світу", щоб покласти край війні з Росією, заявив у п'ятницю, 2 червня, держсекретар США Ентоні Блінкен, виступаючи з промовою на заході, організованому Фінським інститутом відносин у будівлі ратуші Гельсінкі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини