Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Заході назвали два міста, на які може чекати доля Бахмута та Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

На Заході назвали два міста, на які може чекати доля Бахмута та Авдіївки

Росія впевнено просувається у Донецькій області

25 червня 2024, 08:38 comments2309
Поділіться публікацією:

Російські війська зуміли посилити наступ у Донецькій області та намагаються досягти нових успіхів, використовуючи затримку допомоги Україні із боку Заходу. Тепер такі міста як Курахове та Покровськ, опинилися на лінії фронту і можуть повторити долю Авдіївки та Бахмута. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Times.

На Заході назвали два міста, на які може чекати доля Бахмута та Авдіївки

Бої за Авдіївку. Фото: з відкритих джерел

Автори матеріалу зазначають, що Росія впевнено просувається в Донецькій області, але її успіхи вимірюються тепер ярдами, а не милями. Проте жителі Курахове та Покровська стурбовані тим, що невдовзі вони можуть розділити долю прилеглих міст, таких як Годинник Яр, Авдіївка та Бахмут, які були спалені вщент кремлівською військовою машиною. Обидва міста є важливими транспортними та логістичними вузлами, і їхнє захоплення наблизить війська Володимира Путіна до їхньої мети – окупації всього Донбасу.

Журналісти зазначають, українським захисникам поки що вдається запобігти масштабному прориву російських військ у регіоні. Але західна зброя не може вирішити всі проблеми України на полі бою: армія зазнає відчайдушної нестачі кадрів, а її війська на фронті виснажені.

The Times наводить слова майора ЗСУ Івана Скуратовського, який песимістично оцінює довгострокові перспективи України, якщо Захід не активізує свою участь у війні.

"Телебаченням нам кажуть, що ситуація під контролем, але я розумію, що нічого не під контролем. Ворог повзе вперед. Поки ми зупинили його тут, але повністю зупинити його ми не можемо, це неможливо", — сказав військовий.

Він наголошує, що Росія дуже сильна, і досі зберігає свою перевагу.

"Нам зараз потрібна колосальна допомога. Я не розумію, на що чекає Організація Об'єднаних Націй. Чому вона не вводить миротворчий контингент? Якщо цей контингент буде атакований російськими, тоді слід направити війська НАТО", — сказав військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США розкрили своє бачення стратегії успіху України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини