Головна Новини Суспільство Війна з Росією На якому напрямку фронту найбільш небезпечна ситуація. Військовий дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

На якому напрямку фронту найбільш небезпечна ситуація. Військовий дав відповідь

Найгарячішим напрямком фронту станом на сьогодні є бахмутський напрямок, про це в ефірі 24 каналу сказав командир батальйону безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" Юрій Федоренко

25 березня 2024, 17:39
Поділіться публікацією:

Як повідомив Юрій Федоренко, окупанти продовжують штурми на бахмутському напрямку та намагаються захопити Часів Яр.

На якому напрямку фронту найбільш небезпечна ситуація. Військовий дав відповідь

Війна в Україні

За його словами, окупанти не шкодують ні особовий склад, ні техніку, адже дуже хочуть захопити цей населений пункт.

Як підкреслив військовий, на цьому напрямку окупанти застосовують різні групи військ. Наприклад, тут діють мобілізовані із низьким рівнем підготовки та поганим забезпеченням, а також так звані приватні компанії типу "Шторм-Z". До складу цих компаній входять люди, які були засуджені на території Росії, і після помилування пішли воювати проти України.

Як відзначає Федоренко, і перші, і другі, є так званим, "розхідним матеріалом". Цих військових окупанти використовують, щоб виявити вогневі позиції Сил оборони та проходити мінні поля.

"Це видатковий матеріал, який противник не шкодує і належним чином не оснащує, не озброює"
, - підкреслив військовий.

Тобто, розповідає він, при штурмі в першому ешелоні ідуть російські мобілізовані та зеки, а вже після них ідуть високопідготовлені десантно-штурмові війська. Саме вони, каже Федоренко, забезпечені засобами індивідуального захисту, формою, зброєю.

При цьому військовий підкреслює, що Силам оборони у важких боях вдається відбивати всі штурми окупантів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на окремих ділянках фронту окупанти знизили інтенсивність бойових дій. Зокрема, на горлівському напрямку, вони навіть стали менше використовувати боєприпасів. Військові припускають, або у окупантів спостерігається проблема з боєприпасами, або ж вони просто готуються до чергового наступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини