Головна Новини Суспільство Війна з Росією На якому місці в списку потреб України знаходяться західні винищувачі
commentss НОВИНИ Всі новини

На якому місці в списку потреб України знаходяться західні винищувачі

Сучасні західні винищувачі перебувають на восьмому місці у списку потреб України.

27 квітня 2023, 12:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна намагається отримати різну військову техніку для боротьби проти російських військ, щоб надалі розпочати контрнаступ для звільнення окупованих територій. Серед потреб називають системи ППО, артилерію та винищувачі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на журналіста Джеффа Селдіна.

На якому місці в списку потреб України знаходяться західні винищувачі

Винищувач F-16. Фото з відкритих джерел

Помічник міністра оборони з питань міжнародної безпеки США Селеста Валландер вважає, що у списку потреб української армії західні винищувачі перебувають на восьмому місці.

"В списку (потреб ЗСУ) західні сучасні літаки займають приблизно восьме місце", — говорить Валландер.

За її словами найбільшим пріоритетом для України наразі є засоби протиповітряної оборони, артилерія та бронетехніка. Разом з тим Селеста Валландер зазначила, що для України були корисні радянські літаки, які передали союзники.

"Пожертвування союзниками для України успадкованих радянських літаків було корисним для України, оскільки їхні пілоти навчаються на цих літаках. Вони знають, як ними користуватися. Вони знають, як їх підтримувати", — пише Селдін з посиланням на слова помічника міністра оборони з питань міжнародної безпеки США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Міністерства оборони Олексій Резніков сподівається на несподіваний контрнаступ для російської армії. За його словами саме в цьому суть військової операції.

Також "Коментарі" писали про критичну заяву щодо сучасних літаків для України. Німеччина не буде надсилати винищувачі Tornado і Eurofighter в Україну, однак інша ситуація з радянськими МІГами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини