Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков відповів як має розпочатись контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков відповів як має розпочатись контрнаступ

Очільник Міністерства оборони Олексій Резніков сподівається, що контрнаступ буде несподіваним для російської армії.

27 квітня 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що контрнаступ українських сил має розпочатись несподівано. За його словами, чим довше у Росії не знатимуть про українську атаку, тим більше шансів на успіх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "РБК-Україна".

Резніков відповів як має розпочатись контрнаступ

Міністр оборони України Олексій Резніков. Фото з відкритих джерел

Очільник Міністерства оборони Олексій Резніков сподівається, що контрнаступ ЗСУ буде несподіваним для російських сил.

"В цьому і сенс військової операції — ніхто не повинен знати, що вона почалася. Чим довше не знатиме ворог, тим більше ймовірності, що вона пройде успішно", — говорить Резніков.

Міністр вказав, що секретність контрнаступу не буде можливості довго приховувати, адже існують різні ресурси, які висвітлюють війну в Україні.

"Зараз же завдяки різним ресурсам, які займаються OSINT, вже нічого не приховати", — каже Олексій Резніков та додає, що українські військові також інформують суспільство "залітаючи до чергового звільненого села одразу роблять селфі, короткі стріми, і всі все розуміють".

Разом з тим, Резніков вважає, що в українському суспільстві перегріта тема контрнаступу. Однак, міністр оборони каже це нормальним явищем. Україна довго очікує на початок активних дій, а після вдалих операцій по деокупації населених пунктів на півдні та сході, хочеться ще більше вірити у перемогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на думку військового аналітика Майкла Кларка, Україна почала наступний етап війни, однак ще пішла в контрнаступ.

Також "Коментарі" писали про білорусів, які бояться бути втягнутими в активні військові дії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 квітня 2023, 11:28

Коли в корумпованих є час постійно роками розповідати, а ні по справжньому працювати, щоб це відбулося? Не країн, а тотальна брехня і підробка.


Новини