Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні загинув український музикант та боєць бригади "Магура"
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні загинув український музикант та боєць бригади "Магура"

Андрія Чепіля не стало під час виконання бойового завдання

4 жовтня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні з’явилась   інформація  про загибель  мешканця Івано-Франківщини  Андрія Чепіля —  відомого музиканта та активіста. Андрій захищав країну  на Запорізькому напрямку, був  в складі 47-ї окремої бригади "Магура".

На війні загинув український музикант та боєць бригади "Магура"

Андрій Чепіль (фото з відкритих джерел)

В  2014 році, в  часи   Революції Гідності, активіст був присутній  на Майдані. Після того, як РФ  почала повномасштабну війну  на Україні, одразу ж  пішов  до лав Збройних сил України.

Повідомляють, що  Андрій Чепіль  був  на військовому  навчанні в Німеччині. Там його навчили   управляти бойовою машиною "Бредлі".В бригаді  він  був сержантом взводу, командиром бойової машини і виконував обов'язки командира взводу.

Військовий ще до початку військового вторгнення  професійно займався  музикою. Чепіль відомий, як  учасник кавер груп Frisson Band і Smerichka.  При цьому  він пройшов строкову службу у військовому оркестрі почесної варти при президентському полку.

Два роки тому Андрій  одруживсь зі своєю коханою.  Він планував  для себе і дружини  довге і щасливе подружнє життя,  але завадила  війна.

На жаль,  військовий  загинув 28 червня  неподалік  села Роботине на Запорізькому напрямку разом з трьома побратимами, це сталось, коли вони  виконували  бойового завдання, штурмуючи  ворожу позицію.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на війні загинув 21-річний музикант і зірка Х-фактора. Савелію  Федану – українському  співаку з  міста Енергодар, учаснику  дев'ятого сезону талант-шоу "Х-фактор" виповнився лише 21-рік. Як тільки почалась повномасштабна війна, виконавець замість  мікрофона взяв в руки зброю. 

Другий рік  він  виборював свободу і незалежність  України  на  лінії фронту, але  тепер прийшло повідомлення   героїчну загибель молодого виконавця. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини