Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні загинув учасник "Ліги Сміху": що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні загинув учасник "Ліги Сміху": що відомо (ФОТО)

Ярослав Гаркавко загинув, захищаючи країну від російських окупантів

8 грудня 2022, 21:10 comments1736
Поділіться публікацією:

В боях з окупантами загинув  член  "Ліги Сміху", що був в  командах "ОГО" та "Воробушек" Ярослав Гаркавко. Про це  інформують в соціальних  мережах представники Ліги Сміху.

На війні загинув учасник "Ліги Сміху": що відомо (ФОТО)

Ярослав Гаркавко (фото з відкритих джерел)

Хлопець став героєм, адже, як багато інших, став  на захист  країни від загарбників з РФ.   

"Жахливі новини, в які не хочеться вірити. Не стало Ярослава Гаркавко, якого, ми впевнені, багато хто з вас знає. Наразі не вистачає слів, до голови лізуть лише приємні спогади, пов’язані з цією людиною", — пишуть в повідомленні колеги загиблого.

Тут йдеться, що теперішні учасники  телевізійної "Ліги Сміху" стали добровольцями та поповнили  лави  українських Збройних сил, є учасниками тероборони чи поповнили ряди  волонтерів.

Представник команди "Воробушек" Олександр Сердюк  каже, що раніше мав суперечки з  Гаркавко, але схвалив його вибір, бо він  пішов  захищати свою  країну від ворога.

"Загинув Ярик Гаркавко. І до біса всі практики, антидепресанти та спокій. Пекучий біль, дуже і дуже сильний. Ми періодично переписувались і хотілося підтримувати Ярика, але як же так, Ярик? Ми ж мали з тобою зустрітися? Ми ж домовилися записати подкаст?" – пише про героя його колега.

На війні загинув учасник ”Ліги Сміху”: що відомо (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на війні з окупантами загинув один з легендарних льотчиків ЗСУ. Один із кращих льотчиків ЗСУ Антон Листопад загинув на війні проти російських загарбників.  У навчальному закладі, де навчався пілот, повідомили, що він захищав Україну на сході. А у 2019 році його визнали кращим пілотом Повітряних сил ЗСУ.  Окрім цього, на святкування 30-ї річниці Незалежності України Антон був ведучим авіаційної колони. Буквально за кілька днів до загибелі, його відзначили високою державною нагородою - орденом За мужність 3-го ступеня.  Орден Антону Листопаду особисто вручив глава держави Володимир Зеленський.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ligasmeha
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини