Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні з окупантами загинув один з легендарних льотчиків ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні з окупантами загинув один з легендарних льотчиків ЗСУ

Антона Листопада відзначили високою державною нагородою - орденом За мужність 3-го ступеня

14 серпня 2022, 21:27 comments2845
Поділіться публікацією:

Один із кращих льотчиків ЗСУ Антон Листопад загинув на війні проти російських загарбників. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Фізико-технічний ліцей Івано-Франківської обласної ради.

На війні з окупантами загинув один з легендарних льотчиків ЗСУ

Льотчик Антон Листопад (фото з відкритих джерел)

У навчальному закладі, де навчався пілот, повідомили, що він захищав Україну на сході. А у 2019 році його визнали кращим пілотом Повітряних сил ЗСУ.

 Окрім цього, на святкування 30-ї річниці Незалежності України Антон був ведучим авіаційної колони. Буквально за кілька днів до загибелі, його відзначили високою державною нагородою - орденом За мужність 3-го ступеня.  Орден Антону Листопаду особисто вручив глава держави Володимир Зеленський.

 Відомо, що прощатися з Героєм будуть 15 серпня 2022 року о 12:00 у Будинку скорботи, що на вулиці Ребета.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Луганщині загинув іноземний журналіст. На Луганщині зупинено евакуацію громадян з гарячих точок. Ворог обстріляв автомобіль, де їхали волонтери та правоохоронці. Це вже другий випадок протягом останніх кількох днів. В результаті обстрілу росіянами з артилерії броньованого евакуаційного транспорту українців, що мав евакуювати цивільних, загинув французький журналіст. Авто з волонтерами та журналістом їхало на територію біля лінії фронту, аби забрати десятьох громадян та вивезти їх на підконтрольну українському уряду територію. Француз отримав смертельне поранення в шию від осколків снарядів, що пробили броню авто. Патрульний поліцейський вижив завдяки амуніції. Авто з волонтерами обстріляли на Луганщині.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини