Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні загинула 30-річна снайперка Катерина Шинкаренко
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні загинула 30-річна снайперка Катерина Шинкаренко

Українська снайперка Катерина Шинкаренко загинула на війні в Україні.

15 квітня 2024, 09:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українська снайперка з взводу снайперів 53-й ОМБР Катерина Шинкаренко з позивним "Віскі" загинула на війні в Україні. Українська військова загинула при відбиті прориву ворога, під час виходу військ з Авдіївки.

На війні загинула 30-річна снайперка Катерина Шинкаренко

Українська снайперка Катерина Шинкаренко. Фото з відкритих джерел

Громадський активіст та волонтер Юрій Слобожанський повідомив у Facebook, що снайперка Катерина Шинкарнеко загинула 22 лютого 2024 року. За його словами, всі офіційні процедури закінчились 13 квітня, тому про смерть української військової повідомили лише зараз.

"З сумом повідомляю. Шинкаренко Катерина Сергіївна, позивний "Віскі",  Катруся, снайпер взводу снайперів 53й ОМБР, нагороджена орденом "За мужність" 3 ступеня, відзнакою ГШ "Золотий хрест" та відзнакою МОУ "Хрест доблесті", уродженка та мешканка Краматорська — на великий сум на щит. На завжди 30-ть", — написав Юрій Слобожанський.

Волонтер також повідомив, що Катерина Шинкарнеко загинула при виході українських військ з Авдіївки 22 лютого. За словами Слобожанського, ситуація склалась так, що тіла загиблих опинились в тилу ворога, без можливості евакуації. Але у квітні українським бійцям вдалось забрати тіла загиблих, зокрема і Катерини Шинкаренко. Українську снайперку поховають у місті Острог. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що на війні в Україні під час виконання бойового завдання загинув чемпіон світу та Європи з паверліфтингу Олександр Білоконь. Спортсмен мав звання майстра спорту по богатирським іграм, а також йому належав один з рекордів книги рекордів України.

Також "Коментарі" писали про загибель 23-річного українського пілота на війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини