Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні з росіянами загинув український актор
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні з росіянами загинув український актор

Євген Світличний воював у складі "Вовків Да Вінчі"

31 липня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Під час війни з російськими  загарбниками було вбито українського актора  Євгена Світличного. 

На війні з росіянами загинув український актор

Євген Світличний (фото з відкритих джерел)

Про це проінформував в режисер і екс- політв'язень Олег Сенцов на власній сторінці  в соціальних  мережах.

 "В 2021 році він зіграв у фільмі "Носоріг". "Жека Світличний. Спортсмен, актор, воїн. Загинув як герой, захищаючи нашу батьківщину", — повідомив Олег  Сенцов.

На сторінці 1-шої окремої штурмової роти ДУК ПС "Вовки Да Вінчі" інформують, що актор  поліг, як герой,  виконуючи з побратимами бойове завдання на Харківському напрямку. 

 Крім Світличного,  виконуючи бойове завдання на Харківському напрямку загинули інші бійці  Володимир "Електрик" Паращишин, Юрій "Кріс" Кріса та Олексій "Тихий" Найда. Виконуючи бойове завдання під Бахмутом  був вбитий загарбниками Давид "Вольт" Іщенко.

"Вони стали на захист Батьківщини і віддали їй найдорожче — своє життя. Кожна загибель воїна — велика втрата для нації, кожна загибель Вовка — велика втрата для зграї. Памʼятаємо і мстимо", — відзначають  їх фронтові побратими.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у боях за Бахмут загинули два американські добровольці. Два американці загинули, беручи участь у бойових діях в Україні, як добровольці. 

Телекомпанія заявила, що Едвард Вілтон і Грейді Курпасі загинули в бою, внаслідок чого загальна кількість загиблих американців досягла як мінімум восьми людей, передає Голос Америки. Вілтон, 22-річний житель Маріанни, штат Флорида, загинув 7 квітня в боях за Бахмут, повідомив АВС News його зведений брат Паркер Каммінгс.

Повідомляється, що Курпасі востаннє бачили у квітні 2022 року, а у червні його оголосили зниклим безвісти, повідомила АВС News. Восени минулого року його сім'я заявила, що, на їхню думку, він перебуває у критичному стані в лікарні в контрольованому Росією Донецьку, але не ясно, коли саме було підтверджено його смерть і чи взагалі його було госпіталізовано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини