Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні в Україні загинув ще один грузинський доброволець
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні в Україні загинув ще один грузинський доброволець

Уродженець міста Зугдіді, грузин - Арсен Кецбая, загинув на війні в Україні. Останні роки життя він провів у лавах ЗСУ, пишуть «Коментарі» з посиланням на «Новости-Грузия»

7 квітня 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Обставини та дату загибелі бійця не уточнюють. Та, нижче у грузинському ЗМІ зазначають: це четверте від початку квітня повідомлення про загибель грузинського бійця в Україні.

На війні в Україні загинув ще один грузинський доброволець

Доброволець з Грузії, що воював за Україну - загинув

Першого квітня стало відомо про смерть Міхеїла Мазанашвілі, йому було 29 років. Через два дні надійшла звістка про загибель Вахтанга Барабадзе і Давида Кучукяна. Військові "впали у бою" під Бахмутом.

Про перших добровольців із Грузії, котрі померли на війні в Україні стало відомо у березні, минулого року. Тоді, під Ірпенем, від рук російських окупантів загинули Давид Ратіан і Гіа Беріашвілі.

З відкритих джерел відомо, що  у війні, на українській території загинули 40 громадян Грузії та уродженців Грузії, які мають громадянство України. Грузинський батальйон добровольців активно підтримує сили української армії з перших днів повномаштабного вторгнення.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, директор Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін стверджує, що Захід змушує Грузію відкрити другий фронт війни проти Росії. Наскільки реально, що Грузія вестиме військові дії проти РФ? На що направлено заяву Наришкіна? З цими питаннями портал "Коментарі" звернувся до експертів.

Читайте також на сайті "Коментарі", що Подоляк відповів прем'єру Грузії, який заявив, що Грузія "більше заслуговує" на кандидатство в ЄС, ніж Україна. Нагадаємо, "Коментарі" писали, на тлі агресії Російської Федерації, що посилюється, і повідомлень про її ймовірне вторгнення на територію України найближчим часом, відомі грузини записали відеоролик на підтримку нашої держави. Відповідне відео на сторінці у Facebook розмістив грузинський телеканал Formula.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини