Головна Новини Суспільство Війна з Росією На війні в Україні загинув депутат із Бурятії
commentss НОВИНИ Всі новини

На війні в Україні загинув депутат із Бурятії

Смерть наздогнала окупанта під Вугледаром

29 березня 2023, 19:55
Поділіться публікацією:

На війні в Україні загинув колишній ветеринар, депутат сільського поселення із Бурятії Даша Дарижапов. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на росЗМІ.

На війні в Україні загинув депутат із Бурятії

Буряти гинуть за "русский мир"

На несправедливій війні Путіна уродженець Бурятії був старшим обчислювачем мотострілецького батальйону. Молодший сержант Даріжапов загинув 18 березня 2023 року під Вугледаром, повідомляють ЗМІ Бурятії.

"Народився в селі Хуртага Закам'янського району Республіки Бурятія 13 січня 1988 року, — розповідають росЗМІ біографію знищеного українськими захисниками загарбника. — Після успішного закінчення училища був призваний до лав Збройних сил РФ, службу проходив у Московському військовому окрузі. Після армії повернувся до рідної Хуртаги. Працював ветеринаром-санітаром, у 2018 році вступив до БДСГА на ветеринара. Після закінчення працював ветеринарним лікарем у селі Хуртага. Був депутатом Ради депутатів сільського поселення "Хуртагінське". 21 вересня 2022 року був призваний на військову службу за мобілізацією. Загинув у бою від осколкових поранень поблизу міста Вугледар у селі Микільське Донецької області. Представлений до Ордену Мужності посмертно".

Попрощаються із екс-депутатом його земляки 31 березня.

Напередодні стало відомо про знищення в Україні тезки глави Міноборони РФ — уродженця Хакасії Шойгу Сат.

Тим часом багато експертів оцінюють залучення Путіним до війни в Україні малих народів, як прихований геноцид цих націй.

Чому сприяють деякі буддистські лами, які виправдовують війну – одного з них напередодні нагородив Путін.

"Поки ми, буддисти, живемо на цій землі, ми завжди комусь винні", — заявляв бурятський лама Аюшеєв в інтерв'ю "Известиям" наприкінці вересня 2022 року. — Ми винні своїм батькам, своєму народу, а насамперед — своїй Батьківщині. Ось [зараз] настав час повернути борг Батьківщині. Якщо покликали, [буддист] повинен, як чоловік, їхати. Чоловік має захищати, якщо треба — воювати, перемагати та повертатися до своєї родини. Тут жодних варіантів особливо немає".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини