Головна Новини Суспільство Війна з Росією На супутникових знімках показали наслідки ракетного обстрілу по ТРЦ у Кременчуці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На супутникових знімках показали наслідки ракетного обстрілу по ТРЦ у Кременчуці (ФОТО)

Від будівлі залишилась лише металева конструкція

28 червня 2022, 23:50
Поділіться публікацією:

Від приміщення, після вибуху у ньому російської ракети, ТРЦ у Кременчуці залишилися лише металеві конструкції. Про це інформує Sky News ,посилаючись на супутникові знімки компанії Planet Labs.

На супутникових знімках показали наслідки ракетного обстрілу по ТРЦ у Кременчуці (ФОТО)

Ракетний обстріл по ТЦ у Кременчуці (фото з відкритих джерел)

 На опублікованих кадрах видно жахливі наслідки від ракетного удару по торговельному центрі в місті, де в той час було більше мирних жителів.

 На супутникових знімках видно, що від страшного вибуху і пожежі прямо у торговельному центрі, від приміщення залишилася тільки основа, тобто металева конструкція

 Промисловий майданчик, що поруч, також був пошкоджений. Відсутня частина даху будівлі, а ще -  деякі менші конструкції повністю зруйновані.

На супутникових знімках показали наслідки ракетного обстрілу по ТРЦ у Кременчуці (ФОТО) - фото 2

На супутникових знімках показали наслідки ракетного обстрілу по ТРЦ у Кременчуці (ФОТО) - фото 3

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мер розповів нові подробиці та спростував російські фейки. Ракета, яку випустили окупанти рф,  розірвалась  всередині торговельного центру міста Кременчука 27 червня. Від  вибуху залишилась воронка. Про це інформують "Коментарі", оприлюднивши інформацію  міського голови міста Кременчука Віталія Малецького, яка була озвучена під час ефіру телемарафону. Тим самим, міський посадовець спростовує фейки рф, що сталася детонація, і саме з цієї причини  було зруйновано  торговий центр.

 Також "Коментарі" інформували про те, що показали відео з камер спостереження під час вибуху в КременчуціНа другий день після того, як російська ракета потрапила у торговельний центр, де перебули десятки мирних жителів Кременчука, з'явилося відео з камер спостереження  на околицях ТЦ "Амстор". На опублікованому відео видно, як відреагували випадкові очевидці, що знаходилися недалеко біля озера. Так, один із чоловіків, який відпочивав з дівчиною, пірнув у воду, дівчина втекла.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини