Головна Новини Суспільство Війна з Росією На полях Херсонщини пропадають спілі кавуни (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На полях Херсонщини пропадають спілі кавуни (ВІДЕО)

Сьогодні в Україні придбати кавун можна за 30-40 гривень за один кілограм

25 серпня 2022, 23:05 comments1016
Поділіться публікацією:

На окупованих  територіях  Херсонщини,  на плантаціях  зріють тонни солодких кавунів.  Місцеві селяни щедрий врожай  тепер не збирають,  бо реалізувати  свою солодку продукцію   під час війни  можливо лише  за копійки.  Привезти кавуни  в регіони, які підконтрольні Україні,  не  пропускають російські  загарбники.

На полях Херсонщини пропадають спілі кавуни (ВІДЕО)

Херсонські кавуни (фото з відкритих джерел)

Хто збирає врожай на полях, що там відбувається?  Це на відео демонструє користувач під ніком "student___u" в соціальних мережах.

Відеоролик  викликав бурхливі  реакції  наших співвітчизників, які  купують несмачні  солодкі плоди, що вартують  "космічних" цін.

 На опублікованому відео, чоловік кинув кавун на землю і він буквально розлетівся на дві половини. Видно, що в середині спілий та соковитий.       Стало відомо, що на ринках дині коштують 4 гривні за один кілограм. Тоді, коли у великих містах Львові, Києві дині коштують по 80-90 гривень за кілограм, пишуть користувачі соціальних мереж. Люди пишуть, що дуже хочуть придбати херсонські кавуни, але зараз купують інші за 200 гривень.

 В цей  час фермери розповідають, що працюють в збиток собі - цьогоріч кавуни та дині не окупились  

 Відомо, що сьогодні в Україні придбати кавун можна за 30-40 гривень за один кілограм. Відтак в середньому за один каву, що важить 6-10 кілограмів, доведеться віддати в середньому 200 гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській областіОкупанти у напрямку Потьомкиного, що на Херсонщині, штурмували позиції українських захисників. Зокрема, мотострілецький взвод за підтримки двох БМП-2 пішов  у наступ. 

@student___u #продажа #херсонскаяобласть #херсон #украина #кавун #кавунчикiв ♬ Кавунчики — Balli



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини