Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бої тривають: ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Бої тривають: ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській області

ЗСУ відбули чергову атаку ворога у Херсонській області

21 серпня 2022, 17:56
Поділіться публікацією:

Окупанти у напрямку Потьомкиного, що на Херсонщині, штурмували позиції українських захисників. Зокрема, мотострілецький взвод за підтримки двох БМП-2 пішов  у наступ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючисьна інформацію Оперативного командування "Південь" у Facebook.

Бої тривають: ЗСУ відбили штурм окупантів у Херсонській області

ЗСУ відбили штурм у Херсонській області (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що підрозділи ЗСУ завдяки злагодженим діям відбили атаку, а ворог, отримавши втрати, відступив. Бої тривають у напрямку Благодатного у Херсонської області.

Окупанти з використанням безпілотників регулярно проводять повітряну розвідку. Так в районі Високопілля був знищений один БПЛА "Орлан-10".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чого очікувати в День незалежності від окупантів. У вечірньому зверненні 20 серпня президент України Володимир Зеленський нагадав, що наступного тижня ми відзначатимемо День Державного прапора (23 серпня) та День незалежності (24 серпня, коли також виповниться 6 місяців з моменту початку повномасштабної війни). Він також попередив, що Росія може постаратися цими днями "зробити щось особливо гидке і жорстоке". Голова правління неурядової організації "Майдан закордонних справ", член політради парії "Сила та Честь" Олег Білоколос заявляє, що робити прогнози в наш час – справа вкрай невдячна. Єдине, у чому, на жаль, можна бути впевненим – це те, що масштабна війна з російським агресором триватиме й надалі. Адже, попри деякі ілюзії, Кремль поки що зовсім не налаштований на якісь компроміси. Москві все ще потрібний Харків, Одеса, Київ. Та й росіяни не надто приховують свої людоїдські плани, відверто проголошуючи своєю метою повну "ліквідацію українців як нації".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини