Головна Новини Суспільство Війна з Росією На північному кордоні України за годину – понад 50 вибухів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На північному кордоні України за годину – понад 50 вибухів: подробиці

Росія продовжує тероризувати прикордонні українські регіони

29 вересня 2022, 15:15 comments5459
Поділіться публікацією:

Вдень 29 вересня російські війська завдали нових ударів по прикордонним населеним пунктам Чернігівської та Сумської областей, всього за одну годину зафіксовано 55 вибухів. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє ОК "Північ" у Facebook.

На північному кордоні України за годину – понад 50 вибухів: подробиці

Артилерія. Фото: DEFENSE EXPRESS

"Близько 12:00-13:00 спостерігачі зафіксували 45 вибухів (приходи, за попередньою інформацією, зі ствольної артилерії) територією України з боку РФ в районі Соснівки та в район заказника "Шалігінський". За попередньою інформацією є потрапляння до тваринного комплексу Ще 10 парафій (ймовірно, міномет 120 мм) зафіксували спостерігачі близько 12:20-13:10 у напрямку Сеньківки" – йдеться у повідомленні.

Захисники України зазначають, що, незважаючи на досить інтенсивний вогонь з боку окупантів, втрат серед особового складу та техніки немає. Від мирного населення також немає інформації про пошкодження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі вже урочисто анонсували анексію українських територій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знову неспокійно на білоруському напрямку. Несподіваний візит Лукашенка до Путіна після оголошення РФ про мобілізацію, повідомлення про те, що в РБ ведуться активні роботи до прийому десятків тисяч російських солдатів. Секретар РНБО Олексій Данилов попередив, що Україна відповість Білорусі у разі нових атак із її території. Що це все означає? Які небезпечні сигнали надходять із Білорусі? Чи залишається ризик нового вторгнення з тієї території? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини