Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів, а на острові Зміїний ЗРК та РЛС: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів, а на острові Зміїний ЗРК та РЛС: подробиці

За добу українські ракетно-артилерійські та інші підрозділи на півдні України виконали 150 вогневих завдань

22 червня 2022, 11:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України стабільно напружена, але контрольована. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів, а на острові Зміїний ЗРК та РЛС: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Ворог продовжує ведення бойових дій на певному рубежі оборони.

"Застосовує тактику розосереджених, але майже одночасних ракетних ударів у поєднанні із системами залпового вогню або артилерією", — повідомляє ОК "Південь".

Минулої доби (21 червня) українські ракетно-артилерійські та інші підрозділи на півдні України виконали 150 вогневих завдань, а авіацією завдано ударів по противнику.

Підтверджені ворожі втрати за добу склали:

• 49 окупантів;

• дві самохідні гаубиці "Мста-С";

• один тягач;

• одна станція РЕБ;

• один склад боєприпасів;

• п'ять одиниць броньованої та автомобільної техніки.

"У продовження операції з ураження ворожих підрозділів на острові Зміїному, зафіксовано попадання в зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1", станцію радіолокації та автомобільну техніку. Остаточні результати дізнаються.", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що авіація ЗСУ завдала кількох ударів по російським військам: знищено склади боєприпасів та техніку. У небі над Україною збито ще кілька ворожих безпілотників. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.

Читайте також про те, що Зеленський назвав "найжорсткіший напрямок" , а також позиції, де ЗСУ вдалося просунутися. ЗСУ посилюють захист на Луганщині та поступово звільняють Херсонщину. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Кабмін запускає грантові програми "єРобота": яке підводне каміння – хто може отримати допомогу. Уряд розробив спеціальний пакет допомоги бізнесу та працівникам. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Путіну вночі викликали медиків : що відомо про стан здоров'я глави Кремля. Президенту РФ минулої ночі стало погано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини