Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку

На Південному напрямку ЗСУ продовжують наступати

2 липня 2022, 08:40 comments1033
Поділіться публікацією:

На Південному напрямку, включаючи острів Зміїний, українські захисники посилюють тиск на ворога, ЗСУ знищили військову техніку, а також склади боєприпасів та живу силу країни-агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Оперативне командування "Південь".

На півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку

Вибух на складі із боєприпасами. Фото: із відкритих джерел

У зведенні повідомляється, протягом дня по позиціях наших підрозділів, по острову Зміїний і просто по мирних жителях завдано шість авіаційних ударів. Вертольотами, парно і групою, ворог відпрацьовував по Херсонській і Миколаївській областях.

У відповідь українські військові парними нальотами завдали ударів по складах боєприпасів, опорному пункту і скупченню ворожої сили і техніки в районі Снігурівки, Благодатного, Ольгиного і Давидова Броду.

"Але вже відомо, що ворожа армія скоротилася на 27 осіб, зенітно-ракетний комплекс "Тор", самохідну гаубицю "Мста-C", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки", — йдеться в повідомленні.

Крім того, силами оборони знищено 3 польових склади боєприпасів ворога в Херсонській області.

У Херсонському та Скадовському районах ворог продовжував розвідку з виявлення позицій українських підрозділів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль готується до тривалої війни в Україні: до Держдуми подано відповідний законопроект. Російське керівництво готує економіку країни до підтримки армії, зокрема так званих "спецоперацій", як Кремль називає і війну в Україні. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна дуже вдячна союзникам за надану допомогу, зокрема, за новітнє озброєння, але його сьогодні недостатньо для паритету з Росією, зокрема, у тяжкому озброєнні. Саме тому на українців чекає дуже складна війна. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини