Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупованих територіях виші планують укомплектувати «ветеранами сво»
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупованих територіях виші планують укомплектувати «ветеранами сво»

Ворог планує укомплектувати штат фейкових ВНЗ на ТОТ “ветеранами”

сьогодні, 09:14
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях дефіцит кадрів стосується усіх галузей, зокрема й освіти.

На окупованих територіях виші планують укомплектувати «ветеранами сво»

Окупанти. Фото з відкритих джерел

Ворог планує набрати лекторів для захоплених університетів з числа “ветеранів сво”, навіть без досвіду роботи. Єдиною умовою працевлаштування є наявність вищої освіти та бажання переїхати остаточно на ТОТ. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, інформує портал "Коментарі".

Там додають, що такі рішення допоможуть розв’язати три проблеми за раз: подолати дефіцит кадрів в освіті, працевлаштувати бойовиків та завезти в регіон росіян. Проте проблемою є те, що кількість окупантів  вищою освітою невелика, а з них не всі охочі ставати “лекторами” й переїжджати на ТОТ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини

До Маріуполя привезли біженців з російської Курської області. Їх заселяють у будинки маріупольців. Про це повідомили у Маріупольській міській раді, інформує портал "Коментарі".

Окупанти вирішили розмістити у захопленому місті біженців з міста Суджа. Росіян розмістили у "націоналізованих" будинках, тобто у тих, які загарбники відібрали у маріупольців, які покинули місто. 

"Активісти та партія "єдіная росія" доправили гуманітарну допомогу біженцям: речі, комплекти постільної білизни, взуття, посуд. До маріупольців окупанти ставляться по іншому. Під час блокади вони нищили місто й вбили понад 22 тисяч мирних жителів, а тепер тисячі містян залишаються без житла, на вулиці. Їм окупанти ніяк не допомагають. Так виглядає справжнє відношення загарбників до місцевого населення", – наголошують у міській раді.

Фото – за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини