Головна Новини Суспільство Біженці У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини
commentss НОВИНИ Всі новини

У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини

У квартири маріупольців, які тікали від війни, заселяють росіян

сьогодні, 14:07
Поділіться публікацією:

До Маріуполя привезли біженців з російської Курської області. Їх заселяють у будинки маріупольців. Про це повідомили у Маріупольській міській раді, інформує портал "Коментарі".

У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини

Біженці з Курщини. Фото: росджерела

Окупанти вирішили розмістити у захопленому місті біженців з міста Суджа. Росіян розмістили у "націоналізованих" будинках, тобто у тих, які загарбники відібрали у маріупольців, які покинули місто. 

"Активісти та партія "єдіная росія" доправили гуманітарну допомогу біженцям: речі, комплекти постільної білизни, взуття, посуд. До маріупольців окупанти ставляться по іншому. Під час блокади вони нищили місто й вбили понад 22 тисяч мирних жителів, а тепер тисячі містян залишаються без житла, на вулиці. Їм окупанти ніяк не допомагають. Так виглядає справжнє відношення загарбників до місцевого населення", – наголошують у міській раді.

У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини - фото 2
У будинки маріупольців заселяють біженців з Курщини - фото 3

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ВМС: "Знищено ворожі сховища з боєприпасами поблизу Маріуполя"

Підрозділи Військово-Морські Сили ЗС України підтвердили знищення ворожих сховищ з БК неподалік від окупованого Маріуполя, інформує портал "Коментарі".

Днями підрозділи Військово-Морських Сил Збройних Сил України завдали ракетного удару по виявлених розвідкою важливих складах боєприпасів поблизу тимчасово окупованого Маріуполя. За підтвердженими даними, внаслідок удару було знищено як інфраструктуру сховищ, так і тони боєприпасів, які загарбники накопичували для застосування на території України.

"Військово-Морські Сили Збройних Сил України разом із підрозділами інших складових Сил оборони продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі", – зазначають в Управлінні комунікацій Командування ВМС ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини