Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Одещині у військовій частині офіцер побив військовослужбовця
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині у військовій частині офіцер побив військовослужбовця

В Одеській області у військовій частині побили військовослужбовця, повідомляє ДБР.

14 серпня 2023, 19:20
Поділіться публікацією:

В Одеській області у військовій частині жорстоко побили одного з військовослужбовців. Про це повідомили представники пресслужби ДБР.

На Одещині у військовій частині офіцер побив військовослужбовця

У військовій частині побили військового (фото з відкритих джерел)

До слідчих надійшла інформація, що після бійки у військовій частині в лікарню госпіталізований військовослужбовець з серйозними забоями голови. Співробітники Державного бюро розслідувань провели слідчі дії, вилучили відеозаписи інциденту, опитали свідків, а також поговорили з потерпілим у лікарні.

За даними працівників, тілесні ушкодження завдав офіцер, який того вечора був відповідальним по цій військовій частині.

Відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою посадовою особою влади або службових повноважень (частина 5 стаття 426-1 КК України). Триває досудове слідство, встановлюються всі деталі події.

На Одещині у військовій частині офіцер побив військовослужбовця - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Черкащині люди у військовій формі накинулися на чоловіка. На Черкащині   працівники ТЦК побили  місцевого жителя до того, що він втратив свідомість. Опісля  військові почали тягнути  черкащанина асфальтівкою. Відеоролик про це вже оприлюднили в соціальних мережах.

Повідомляють, що  працівники ТЦК затиснули  містянина в шортах до дерев'яної  огорожі. Один зі  співробітників ТЦК  притримував його  біля шиї,  інший його колега влупив свою жертву кулаком в голову.

Після  такого удару  черкащанин  втратив свідомість і рухнув на землю. Військові, які були  у формі та зі зброєю, потягнули побитого городянина  асфальтовою доріжкою. Поліція Черкаської області підтвердила, що такий інцидент мав місце. До  правоохоронців звертались і зі швидкої.

За словами прессекретаря  Черкаського обласного ТЦК Аліни Кривошеї, тепер встановлюють  всі обставини.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини