Головна Новини Суспільство Війна з Росією На нулі можна вижити. Військовий дав кілька цінних поряд, які збережуть життя
commentss НОВИНИ Всі новини

На нулі можна вижити. Військовий дав кілька цінних поряд, які збережуть життя

Командир роти «Птахи Мадяра» Роберт Бровді «Мадяр» у відеозверненні дав кілька порад військовим із виживання на передовій. За його словами, лопата для них має стати кращим другом, передає портал «Коментарі»

22 лютого 2024, 14:57 comments2914
Поділіться публікацією:

Робер Бровді розповів, що до нього часто звертаються за порадами, як зберегти життя на передовій. В першу чергу мова йде про тих військових, які знаходяться зовсім поряд із позиціями окупантів і відстежують їх пересування.

На нулі можна вижити. Військовий дав кілька цінних поряд, які збережуть життя

Поради від "Мадяра"

"Мадяр" каже, що саме для таких військових запорукою збереження життя є дрон, арта та лопата. При цьому, підкресли військовий, саме лопата є основним засобом, якщо треба вижити.

Бровді порадив військовим зариватися в окопах та бліндажах, щоби врятуватися від шквального вогню ворога.

"Але, мабуть, треба трішки досконаліше це зробити і досить терміново, бо скоро земля перестане бути прийнятною до копання"
, — сказав Мадяр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни придумали нову "фішку", яку почали використовувати для швидкісних атак на Сили оборони. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій. За його словами, мова йде про квадроцикли. За його словами, окупанти почали їх використовувати на запорізькому напрямку, і не для евакуації поранених, а для наступу малими групами. Вони розраховують на те, що квадроцикли маневрені та швидкі, тому вони зможуть несподівано атакувати. Проте Сили оборони навчилися їх знищувати.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що окупанти на лінії фронту активно застосовують керовані авіабомби, які практично стирають населені пункти з лиця землі. При цьому у ЗСУ немає нічого подібного, щоби наносити такі ж удари у відповідь. Військові кажуть, що саме завдяки використанню КАБів росіяни захоплюють українські міста, в тому числі і Авдіївку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини