Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині в глибокому тилу в окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині в глибокому тилу в окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)

Об'єкт знаходиться приблизно за 50 км від позицій ЗСУ

27 червня 2022, 10:48 comments1376
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

У тимчасово окупованому росіянами населеному пункті Луганської області пролунав сильний вибух. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Луганщині в глибокому тилу в окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, інцидент стався у місті Зимогір'я. Вибух стався складі боєприпасів російських окупантів.

"Окремо зазначимо, що даний об'єкт знаходиться приблизно в 50 км від позицій ЗСУ. Хто зрозумів, той зрозумів.", — зазначає Стратком ВСУ.

Також було опубліковано відео з місця подій. На кадрах зафіксовано момент потужного вибуху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   відкат на 100 років тому: у Росії визнали дефолт за суверенним боргом. Безпрецедентні санкції Заходу проти Росії зробили свою справу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що   на Херсонщині українська авіація вдарила по скупченню живої сили та техніки ворога (ВІДЕО). Українські винищувачі та вертольоти попарно відпрацювали 3 авіаційні удари. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Кремлі по Білорусі вже все вирішили: Зеленський зробив заяву. Президент вважає, що Москва намагається втягнути Білорусь у війну та відкрити другий фронт проти України. Читайте про це на нашому сайті.

Читайте також про те, що більше не секрет: стало відомо про секретні переговори Путіна та Макрона перед війною в Україні. Нібито 20 лютого напередодні війни в Україні Еммануель Макрон розмовляє з Путіним. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини