Головна Новини Суспільство Війна з Росією На кордоні Білорусі з Україною з’явилася техніка з новим маркуванням: до чого закликали у ВР
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні Білорусі з Україною з’явилася техніка з новим маркуванням: до чого закликали у ВР

На кордоні з Білоруссю зафіксовано техніку із маркуванням у вигляді літери «В»

28 серпня 2024, 11:54
Поділіться публікацією:

Народний депутат Соломія Бобровська повідомила, що на білоруській техніці біля кордону з Україною зʼявляється новий тактичний знак

На кордоні Білорусі з Україною з’явилася техніка з новим маркуванням: до чого закликали у ВР

Техніка в Білорусі

"Перекидувати техніку почали ще 10 серпня, і зараз — бачимо ешелони, марковані літерою "В", — відзначила нардеп.

При цьому вона вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін намагається тиснути на Київ, проводячи такі маневри на кордоні Білорусі і України.

"Росія звично тисне на нас на північному кордоні, використовуючи своїх вірних васалів. Будьте пильними", — закликала Бобровська.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, на тлі стягування Олександром Лукашенком військ до кордону Білорусі та України, МЗС видало заяву-звернення до офіційного Мінська. Там закликали Білорусь "не робити трагічних помилок під тиском Москви" і відвести від кордону свої війська. При цьому в міністерстві повідомили, що до кордону Білорусь перекинула Сили спецоперацій, озброєння та військову техніку, включаючи танки, артилерію, РСЗВ, засоби ППО та інженерну техніку. Все це було зафіксовано на Гомельщині. Також до кордону перекинули і "вагнерівців".

При цьому є думка, що цією заявою МЗС публічно попередило Лукашенка про те, щоб він не влазив у війну з Україною на боці Росії, бо наслідки для нього можуть бути жахливим.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що кремлівський диктатор Путін таки хоче втягнути Лукашенка у війну. Більше того, нібито РФ готує вторгнення в Україну із територій Білорусі. Кажуть, що РФ готує плацдарм для того, щоб завезти особовий склад і здійснити удар в напрямку Житомира, Бердичева, Вінниці, Крижополя, а далі – зустрічний удар з Придністров'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини