Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Кіровоградщині чоловік застрелився зі зброї поліцейського, який прибув на виклик
commentss НОВИНИ Всі новини

На Кіровоградщині чоловік застрелився зі зброї поліцейського, який прибув на виклик

Трагедія сталася у Світловодську на очах медиків, які також прибули на виклик.

1 квітня 2024, 19:42
Поділіться публікацією:

У Світловодську, що у Кіровоградській області, місцевий житель застрелився зі зброї патрульного, який прибув на оперативний виклик. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

На Кіровоградщині чоловік застрелився зі зброї поліцейського, який прибув на виклик

У Світловодську чоловік застрелився зі зброї патрульного (фото з відкритих джерел)

За попередньою інформацією, 28 березня, вночі, у Світловодську правоохоронці отримали повідомлення про те, що чоловік погрожує скоїти самогубство.

"Приїхавши на місце події, поліцейський наряд, спостерігаючи неадекватну поведінку чоловіка, викликав швидку допомогу. Після огляду медиків його мали доставити до психічної лікарні в обласному центрі. Однак громадянин вихопив у правоохоронця автомат та вистрілив собі в голову. Від отриманого поранення чоловік помер на місці", — повідомляють в ДБР.

У повідомленні йдеться, що наразі працівники ДБР встановлюють всі обставини події. Також відкрито кримінального провадження за фактом службової недбалості (ч. 3 ст. 367 КК України).

Наразі тривають судові експертизи та службове розслідування, за результатом яких будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Одеській області військовий вчинив самогубствоУ Подільську, що в Одеській області, родичі військовослужбовця знайшли його вдома повішеним. На місце викликали поліцію та медиків. Працівники "швидкої" констатували смерть.  

За інформацією, 28-річний військовий повісився вдома, використавши кабель. Відомо, що чоловік ніс службу за контрактом у військовій частині А2980 одинадцятого окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь". Чи це самогубство, чи вбивство з'ясовують слідчі. Під час обшуків в квартирі загиблого передсмертної записки не виявили. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

morrison

1 квітня 2024, 21:25

полрожка всадил небось, самогубець?


Новини