Головна Новини Суспільство події В Одеській області військовий вчинив самогубство: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області військовий вчинив самогубство: що відомо про трагедію

Передсмертну записку в квартирі не знайшли

31 серпня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

У Подільську, що в Одеській області, родичі військовослужбовця знайшли його вдома повішеним. На місце викликали поліцію та медиків. Працівники "швидкої" констатували смерть.  Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерело в поліції.

В Одеській області військовий вчинив самогубство: що відомо про трагедію

В Одеській області військовий вчинив самогубство, фото з відкритих джерел

За інформацією, 28-річний військовий повісився вдома, використавши кабель. Відомо, що чоловік ніс службу за контрактом у військовій частині А2980 одинадцятого окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь".

Чи це самогубство, чи вбивство з'ясовують слідчі. Під час обшуків в квартирі загиблого передсмертної записки не виявили. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Обставини смерті чоловіка та мотиви вчинку з'ясовують. Тіло військового направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем. Жінка госпіталізована до лікарні. У потерпілої непроникаючі поранення, її опитають слідчі. Підлітка, що завдав ножових поранень жінці, буде затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Мотиви та обставини нападу з'ясовуються.

Також ми писали, що на Херсонщині в дитячому таборі померла неповнолітня. Дівчинці з Кривого Рогу стало зле прямо під час танців на сцені. Непритомну її відвезли автівкою до Генічеської районної лікарні, однак 16-річна школярка померла не прийшовши до тями. Наразі відомо, що результати розтину тіла дівчини начебто показали, що в неї були проблеми з серцем. У медичній довідці померлої немає жодних записів про хронічні хвороби та патології.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини