Головна Новини Суспільство події У Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем: як відреагували у поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем: як відреагували у поліції

Подія трапилася посеред вулиці вранці 31 серпня

31 серпня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем: як відреагували у поліції

У Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем, фото з відкритих джерел

У Рівному двоє підлітків-братів напали з ножем на перехожу. Потерпілу госпіталізували до міської лікарні. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції Рівного.

Відомо, що близько 9 години ранку 31 серпня підлітки вчинили напад на 42-річну місцеву мешканку. Жінка йшла вулицею Чорновола, коли один з хлопців вдарив її кілька разів ножем у спину. Після чого хлопці втекли з місця події.

Очевидці викликали поліцію та "швидку". Жінка госпіталізована до лікарні. У потерпілої непроникаючі поранення, її опитають слідчі.

Поліціянти за описом, який надали свідки, швидко розшукали неповнолітніх нападників. З'ясувалося, що це 15-річні рідні брати-близнюки, що проживають в Рівному. Працівники Рівненського районного управління поліції спілкуються з дітьми та їх батьками. 

За фактом дані внесено до Єдиного реєстру судових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Правова кваліфікація — вчинення злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 (хуліганство, вчиненого із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Підлітка, що завдав ножових поранень жінці, буде затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Мотиви та обставини нападу з'ясовуються.

Як повідомляв портал "Коментарі", суд присяжних в США засудив мігранта за вбивство студентки до довічного ув'язнення. Злочин чоловік вчинив ще у 2018 році, а вирок винесли в серпні 2021 року. Засуджений не матиме можливості умовно-дострокового звільнення. Адвокати кажуть, що планують подати апеляцію. Своєю чергою сім'я загиблої задоволена таким вироком.


У Рівному двоє підлітків напали на перехожу з ножем: як відреагували у поліції - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини