Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО)

Відступаючи, росіяни залишають на позиціях свої речі та цінні документи

6 вересня 2022, 14:02 comments1352
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", українські захисники посилюють свій тиск на південному напрямку, зокрема продовжує активно контрнаступ у Херсонській області. Розуміючи приреченість ситуації, росіяни продовжують масово тікати від української армії, кидаючи зброю, екіпірування та важливі документи.

На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО)

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, українські захисники виклали у соцмережі фото, на яких видно, що виявили на місці, де розташовувався табір військової частини 35390 із місцем постійної дислокації на Сахаліні. Крім покинутих гранатометів та автоматів також було знайдено документи зі списками особового складу.

Зазначається, що сахалінські вояки втекли з поля бою швидше за мобілізованих місцевих жителів Донбасу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – голова Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін відвідає Казахстан 14 вересня. Це стане його першою закордонною поїздкою від початку пандемії COVID-19, з 2020-го. Чого очікувати від зближення КНР та Казахстану? Що це означає у ракурсі російсько-українського протистояння? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – сьогодні, 6 вересня, має бути представлена доповідь МАГАТЕ за результатами місії на Запорізькій АЕС. Тему російського ядерного шантажу на ЗАЕС порушили напередодні президенти України Володимир Зеленський та Франції Еммануель Макрон, які поспілкувалися телефоном. Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що через нові обстріли станції з боку російських військових відключилася остання лінія, що з'єднувала ЗАЕС з енергосистемою України. Як ситуація може розвиватись далі? Чому світ не запроваджує відповідні санкції проти Росії – за ядерний тероризм? Наші журналісти з цими питаннями звернулися до експертів.

На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО) - фото 2
На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО) - фото 3
На Херсонському напрямку окупанти продовжують масово тікати від ЗСУ (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxx

6 вересня 2022, 13:42

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv


Новини